Mat-Ador teams in de JCC

De SBO Jeugdclubcompetitie is met nog enkele ronde te gaan erg spannend en de vijf teams van Mat-Ador leveren goede strijd.

In de A categorie (vanaf 14 jaar) staat ons team met nog twee ronden te gaan op de eerste plaats. We moeten nog uit tegen Winterswijk dat nu derde staat en in de laatste ronde spelen we tegen Almelo die nu tweede is. Het wordt dus nog spannend of we kampioen kunnen worden van de JCC-A.

In de JCC-C (12-14 jaar) staan we vierde maar er is nog van alles mogelijk want de 7 teams in de JCC-C zijn goed aan elkaar gewaagd. We moeten nog spelen tegen Hardenberg, Almelo en Rijssen.

We spelen met 3 teams in de D categorie (10-12 jaar). Er zijn twee klassen in de JCC-D en in de eerste klasse staat Mat-Ador D1 bovenaan. Dit team met Eva, Arjuna, Chantal en Eelke bestaat uit allemaal meisjes en die doen het dus erg goed. Hopelijk kunnen ze kampioen van de SBO worden. Met nog maar één wedstrijd te gaan (tegen Almelo die nu derde staat) hebben we goede kansen.

De teams Mat-Ador D2 en D3 spelen in de 2e JCC-D klasse en staan daar bovenaan. D3 staat op de eerste plek en D2 staat tweede.

De slotrondes worden altijd gehouden met alle teams van een bepaalde categorie gezamenlijk op één avond. De slotronde voor de D-tjes is bij Mat-Ador thuis op vrijdagavond 4 april wanneer er tien teams uit de 1e en 2e klasse van de JCC-D bij ons de laatste ronde zullen uitvechten. Dan vindt ook de prijsuitreiking plaats voor de JCC-D.

De gezamenlijke slotronde voor de A teams is op vrijdag 25 april in Almelo en de slotronde met alle C teams is op vrijdag 16 mei in Hengelo bij SV Minerva.

Wie onze teams wil volgen kan dat doen op de SBO website. Zie www.sboschaak.net en kijk onder Jeugd > JeugdClubCompetitie voor de uitslagen en standen.